7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@abluecompany.dk
Vælg en side

Det er fristende bare at cykle derudad, uden en bekymring i livet, men det er ikke altid en idé på den lange bane. Cykling er god træning, men det belaster også kroppen. Derfor er et bikefit en god investering. Læs mere her! 

Man er fri, når man suser gennem grønne skove eller rundt om søer på cyklen. Musklerne pumper, kredsløbet strømmer, og konditionen spiller. Man skal bare huske, at selvom det også er god træning, er cykling en belastning for kroppen. 

Det er dog nemt at undgå skader, hvis man får foretaget et bikefit. Og ikke nok med det, du kan faktisk få lavet et bikefit og få mere fart i cyklen, fordi din cykling bliver mere effektiv, når du ikke overanstrenger dig. 

Hvad indebærer et bikefit, og hvorfor skal jeg have et? 

Et bikefit hjælper dig med at sikre, at du bruger din krop rigtigt, når du cykler. Det kan indebære at tjekke, om dine klamper sidder, som de skal, at sikre sig at dine sko passer dig perfekt. Ligeledes kan du få tjekket, om dit cykelstyr understøtter en god ergonomi, og om din saddel er placeret hensigtsmæssigt.  

Ved at få lavet et bikefit forebygger du eventuelle skader og minimere risikoen for at få dem. Det kan anbefales uanset, hvor meget du cykler, men hvis du er typen, der cykler mange lange ture om ugen, og i høj fart, må det næsten ses som en nødvendighed.  

Det er fornuftigt at tage sin krop og sin sundhed alvorligt. Ikke mindst fordi, at hvis du elsker at cykle, vil du gerne kunne blive ved med det lang tid endnu. Og det er der de bedste chancer for, hvis du cykler på en måde, der belaster dig så lidt som muligt, både på den korte og den lange bane. 

Tag din cykling til det næste niveau med en coach 

Professionelle coaches og trænere kan hjælpe dig til at bruge din krop og din cykel bedst muligt. Hvis du drømmer om at tage din cykling til det næste niveau, kan en professionel coach og træner være en fantastisk mulighed. Du kan få hjælp til at nå bestemte mål, uanset om du er helt ny på cyklen eller har mange års erfaring. Det vil få dig til at finde mening og motivation med din cykling i en helt ny grad.