7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@abluecompany.dk
Vælg en side

Der er mange nye begreber og i det hele taget meget ny viden man skal forholde sig til som iværksætter. Det kan derfor være en fordel at sortere lidt i de informationer der skal ind og prioritere hvad der skal først for, som f.eks. valg af selskabsform

Prioriter at vælge den rette selskabsform

Grunden til at valget af selskabsform må prioriteres højere end f.eks. hvilken kaffe dine ansatte skal have som frynse er, at du ikke kan komme videre før du har truffet beslutningen om hvilken type selskab der vil passe bedst for dig og din virksomhed.

Allerede når du skal oprette din virksomhed og skaffe dig et CVR-nummer, skal du her vælge hvilken type virksomhed du går med. Anpartsselskab er en selskabsform, som mange ser fordele i og det skyldes hovedsageligt hæftelsesform og beskatningen.

Holdingselskabets mange fordele

Måske du også har hørt om holdingselskab. Denne type selskab er dog ikke et driftsselskab, som du kan stifte alene i forbindelse med at drive din virksomhed, men kan give dig og dit driftsselskab en række fordele, der er værd at kende til og tage med i overvejelserne.

Opret holdingselskab hvis du alligevel står overfor at have valgt at stifte dig et anpartsselskab. Herved kan du udnytte de fordele der er i forhold til rullende kapital, men du kan også sikre din formue fra din virksomhed i dit holding.

Beskyt din formue i dit holdingselskab

Når dit ApS har genereret et årligt overskud, skal det normalt beskattes med selskabsskat. Har du et holding kan du i stedet overføre dit overskud til dit holdingselskab og lade din formue stå der og hygge sig. Når du har overført din formue fra sit ApS, er det ikke længere en værdi i dit ApS.

Skulle du mod forventning dreje nøglen på dit ApS har du altså stadig sikret din formue fra tidligere overskud i virksomheden.