7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@abluecompany.dk
Vælg en side

Er du blevet vild med hjemmetræning eller måske er det bare blevet en nødvendighed at have lidt ekstra fitness udstyr derhjemme i de tilfælde at fitnesscentrene er lukket. Læs med her og få tips til fitness udstyr til hjemmetræning.

Er du i gang med at opbygge et lager af fitness udstyr eller f.eks. ved at opbygge dit helt eget træningsrum hjemme i privaten – og derfor er på udkig efter forskelligt fitness udstyr, du kan bruge til din hjemmetræning. Så læs med her, hvor vi vil se lidt nærmere på, hvilket udstyr du med fordel kan anvende derhjemme.

Fitness udstyr er i princippet det samme som træningsudstyr. Begrebet dækker over det samme. Det er altså udstyr, som du kan bruge til at træne med. Det gælder lige fra motionscykler, håndvægte, kettlebells, elastikker, sjippetov til løbebånd og pull up bar. Det dækker altså over en bred favn af fitness udstyr, som du kan anvende i din hjemmetræning.

Det kan være en god idé at overveje, hvilket udstyr du har behov for i din hjemmetræning. Skal du styrke en bestemt muskelgruppe eller er det mere en allround træning, du går efter, hvor du styrker hele din krop? Så kan du nemlig vælge udstyr, som passer til de forskellige muskelgrupper. Nogle styrker benmusklerne, mens andre styrker dine armmuskler. Sammensæt dit fitness udstyr, så det passer til dig og din træning.

Det er vigtigt ikke kun at have fokus på din træning, men også have fokus på din kost, søvnrytme og salt- og væskebalance – og din personlige pleje i det i hele taget f.eks. kan du opgradere din personlige pleje med hårprodukter, som styrker dit hår og giver det godt med glans og fylde – og ikke mindst holder rent og sundt. På den måde opnår du den bedste personlige velvære.