7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne kontakt@abluecompany.dk
Vælg en side

Få en god akustik med akustikpaneler og akustikloft

Akustikken i et rum kan gøre en kæmpe forskel for oplevelsen af det. Få god lydisolering og oplev større komfort. Med en god akustik bliver du mere rolig og får givet slip på noget af al den stress du holder inde. Find fede designløsninger og tilpas det til det pågældende rum. Mulighederne er mange og priserne er lave, så det er bare med at slå til.

Gør dit hjem til dit eget og gør det mere behageligt, så du slipper for ekko og rungende lyde. Med akustikpanel og væg får du netop det. Du kan gøre det helt på din egen måde og mulighederne er mange.

Mere ro, mindre stress

Oplever du ofte problemer med at koncentrere dig om arbejde derhjemme? Eller har du børn, som oplever besvær med at holde fokus på lektierne. Måske er det så tid til at få noget støjdæmpning samt akustik. Det kan hjælpe med at nedsætte stress, som kan gøre det svært at fokusere. Det kan gøre rummet mere komfortabelt og roligt, så du kan få fokuseret på de ting du skal nå. Så slipper du for at spilde din tid.

God lyd med akustikloft

Måske er akustikloft og trælameller noget der passer til dig og dine behov. Dette er en super god løsning på at få bedre akustik og støjdæmpning. Pladerne er designet sådan at de fanger den lyd der bliver skabt i rummet. Hvis lyden ikke bliver fanget, vil den derimod blive sendt tilbage og der vil blive skabt ekko. Det kan dog undgås nemt med et akustikloft.

Det kan give en flot og elegant løsning uanset hvor det er til. Om det er sommerhuset, lejligheden eller arbejdspladsen. Find den bedste løsning for dig og se forskellige designmuligheder. Vælg den farve du ønsker, så det også passer til stilen i rummet. Få en rolig og behagelig atmosfære, så du har det rart, når du er hjemme, på arbejde eller hvor det end er du ønsker bedre akustik.